IBK E D0M BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
Senior Herr

Inför IBK Finn med Daniel Hansson
2017-09-08 10:46
Säsongens första träningsmatch är avklarad och den slutade med en 6-5 seger över SS Sofiero förra veckan.

Denna helgen, närmare bestämt kl 14,00 är det IBK Finn som gästar Genarps Idrottshall för träningsmatch nummer 2.

Inför matchen har vi tagit oss ett snack med hemmalagets tränare som även är en före detta IBK Finn-spelare.

Hej Daniel! Det blev seger i säsongens första träningsmatch mot SS Sofiero med 6-5. Din bild av matchen?

Hej! Tycker att vi följer vår matchplan och gör det riktigt bra de 2 första perioderna, där vi har med oss en ledning med 5-2 inför sista. I sista perioden börjar dock tröttheten leta sig fram och vi blir slarviga i försvarsspelet och tar allt för långa byten. Men det blev som sagt en stabil 6-5 seger, där siffrorna inte speglar matchbilden, utan vi borde vunnit med en 4-5 bollar.

Vad tar ni med er från förra matchen och jobbar vidare på mot IBK Finn?

Vi tar absolut med oss vårt tighta försvarsspel från de 2 första perioderna. Och Sen tar vi även med vårt anfallsspel, där vi skapade mycket lägen!

Vad tror du om matchbilden? Något slutresultat?

IBK Finn har många gamla rävar i laget, så där finns mycket rutin. Jag tror dem kommer att äga mycket boll och vi får jaga. Därav gäller det att vi lägger rätt (campar som det heter på Sandbergs cs-språk) och inte bjuder på några extra ytor. Tror att matchen slutar 5-5 efter att vi kontrat in 2 bollar på slutet genom vår speedkula Victor.

Vi tackar Daniel för denna snabba breifing vi fått gällande läget! På lördag kl 14,00 är det dags igen! Hoppas vi ses i hallen!