Inför Ekeby med Coach Hansson
2017-09-15 12:33
Ännu en lördag närmar sig, och då är det dags för träningsmatch igen!

Denna veckan är det Ekeby som kommer på besök till Genarps Idrottshall för att försöka göra livet surt för IBK.

Precis som vi brukar har vi tagit oss ett snack med hemmalagets tränare för att höra hur tankegångarna går inför lördagens drabbning.

Hej Daniel! Senaste träningsmatchen blev det en 5-10 förlust mot IBK Finn? Några kommentarer om matchen?

Hej! Mot Finn var det väldigt mycket upp och ner, vi blandade och gav helt enkelt. Tycker absolut att vi ska ta med oss andra perioden, där vi faktiskt spelar ut Finn rätt bra. Tyvärr gör vi allt för många misstag i tredje perioden där vi blir straffade direkt, och detta vill jag givetvis inte att vi tar med oss.

Imorgon är det dags för ytterligare en träningsmatch, och denna gången gästas vi av Ekeby! Något speciellt du vill få ut av denna match?

Jag både tror och hoppas att vi kommer att ha mycket boll och få föra matchen. Vilket bör leda till att vi får fart på anfallsspelet framförallt. Spelet på träningarna har vi börjat få igång riktigt bra, så nu hoppas jag att vi lyckas ta med oss det till matcherna också.

Några gissningar gällande matchbilden? Hittills har ni 1 vinst och 1 förlust i träningsmatcherna, hur går det i denna?

Som jag nämnde innan så kommer vi bara bollförande och där Ekeby säkert kommer spela mycket på kontringar, så det gäller att vi är vakna. Jag tror matchen kommer att sluta 6-3 till vår fördel. Hoppas även att vi kan spela en hel match utan en massa dippar.

Vi tackar Daniel för detta, önskar laget lycka till på lördagens match! Och hoppas givetvis att det blir en klar seger för IBK.