IBK E D0M BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Senior Herr

Nyförvärv #6
2017-09-22 07:44
Då var det dags att presentera ännu ett nyförvärv!

En del av er har säkerligen redan sett denna fantastiska människa under våra träningsmatcher! Men tro er inte veta allt om denna filur!

Vi har tagit oss ett snack med Andreas Sandberg för att ge honom en chans att presentera sig själv! Nu rullar vi!

Berätta för oss vem Andreas Sandberg är?

Hej på er alla fina människor där ute! Jag är en riktigt klämkäck kille på 21 vintrar. Bor i Staffanstorp (representing STP you know) och "jobbar" som målare. På fritiden är jag en professionell CS-spelare som är den ledande figuren i ST Hyby Gaming! (in och titta på vår youtubekanal, den är galet bra!!!). Sen gillar jag även att mecka med min "motorsysel" och äta "Scauercreamchips" med mina vänner.

Vad kommer du att tillföra på planen?

På planen kommer jag förhoppningsvis tillföra med ett tryggt försvarspel. Är trotsallt van att alltid vakta "longen". Även en hel del fart kommer att levereras från mina snabba fötter. Har ett extremt vasst skott, så motståndarna får akta sig för min raketare!

Bästa innebandyminne? Hur har din karriär sett ut? Var har du spelat? Några fina priser?

Mitt bästa innebandyminne måste vara när vi vann DM-guld nån gång under karriären, min inte när det var, men kommer ihåg att det var skoj! Tidigare i min karriär har jag spelat i IK Stanstad, Malmö FBC och IBK Lund. I Stanstad vann vi då det beryktade DM-Guldet och serien några gånger. Men mitt absolut finaste pris är när jag spelade i Malmö FBC och vi vann SM (Skurup-Mästerskapet), och det var en stor och minnesvärd bedrift!

3 Snabba:

Mål eller Assist?

Alltid mål, tittar bara framåt, gillar inte att passa!

Göra en tunnel eller en sjuk målgest?

En riktigt sjuk målgest är aldrig fel!

Hetsa motståndarna eller publiken?

Hetsa publiken alla dagar i veckan!

Vi tackar Sandberg för denna intervjyn som vi tyvärr måste avbryta ganska abrupt, då han och hans CS-clan skulle iväg på Bootcamp och var redan försenade!

Sandberg hälsade dock att om det var någon som hade några fler frågor så är han alltid tillgänglig på steam, där han nickar "Jag heter Andreas och är 21 år, nån singel där ute?"

Vi önskar Sandberg och laget stort lycka till i kommande säsong!

Nyhetsarkiv
Nytt Kontrakt, Noah Palm2024-02-05 17:32
Nyförvärv #62017-09-22 07:44
Nyförvärv #4 och #52017-08-15 15:33
Nyförvärv #32017-06-16 09:28
Nyförvärv #22017-05-26 13:28
Nyförvärv #12017-05-17 17:00
Long time no see!2017-05-10 19:08
 
Köpa kläder
Sponsorer