Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Låt bomben bräsera, har har ni Henrik Roos
2018-02-01 08:19
IBK Genarp fortsätter att leverera klass!

För er som var uppmärksamma på sociala medier igårkväll, så lyckades bomben smälla redan då!

Tyvärr kunde hemsidan inte presentera nyheten, då Henriks gamla klubb Malmhaug vägrade godkänna övergången innan Henrik lämnat tillbaka sin klubba... Det går bra nu helt enkelt!

Men idag har vi äran, att på vår hemsida presentera vårt senaste nyförvärv. Vi leder division 4 södra i helt överlägsen stil, och motståndarna är livrädda varje gång Genarp entrar planen. 

Men frågan är, är vi nöjda för det? Aboslut inte! Vi gör oss redo för att göra samma resa nästa säsong, fast då i division 3!

Låt oss presentera vårt nyaste stjänskott, Henrik Roos:

Hej Henrik! Hjärtligt välkommen till IBK Genarp. Berätta för oss, vem är Henrik Roos, både på och vid sidan av planen?

Hej! Stort tack! På planen är jag en grining vinnarskalle som vägrar att förlora, genom att på planen ge allt i alla lägen!
Vid sidan av planen är ja en omtänksam kille som älskar att laga och äta mat. Jag gillar även att sova några timmar mer än vad som är socialt accepterat i dagens samhälle...

Ge oss en resa genom din innebandykarriär?

Den började för ca 21 år sedan i det lilla men ack så välkända samhället Storvreta. Vann där flertalet SM-tecken genom ungdomslagen och vi vann det mesta vi ställde upp i, mycket tack vare Henrik Stenberg, som redan på den tiden var en fantastisk innebandyspelare.

När jag väl blev senior så hoppade jag lite mellan olika klubbar, men mitt hjärta slår lite extra för Rasbo IK, där jag spelade fram tills jag flyttade ner till Malmö. Väl här nere i skåneland så har jag representerat Malmhaug i både division 1 och division 2. Nu blir det en ny resa med Genarp, vilket jag är riktigt laddad för!

Vad kommer publiken i Genarp kunna förvänta sig av dig på planen? Vad kommer du att tillföra laget?

Av Henrik Roos kan man förvänta sig hårt slit blandat med ett och annat mål. Om ni har tur så kanske jag kryddar till det lite med en och annan smörpass till Salling, som förmodligen kommer att bränna en del lägen - men det gör ingen, för han är en fantastisk människa ändå!

Vi tackar och bockar för att Henrik tog sig ett snack med oss! Och ser såklart fram emot att se honom i IBK-tröjan! 

Henrik är spelklar direkt och kommer att börja träna med laget redan ikväll!
 
Köpa kläder
Sponsorer