Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inför serieseger-snack med Sandy
2018-02-23 08:17
På söndag kommer matchen som vi alla väntat på, matchen när IBK Genarps herrlag kommer att inkassera seriesegern! 

Enligt ryktena på facebook kommer både Anders Bäckman och Henrik Lott att dyka upp i hallen, vilket vi alltid ser som positivt!

I gårkväll var det sista träningen innan bataljen som komma skall, och då var hemsidan på plats för att få sig ett kort snack med seriens utan tvekan snyggaste kille. Ingen mindre än 046-representin Staffanstorpssonen Andreas Sandberg! Låt oss höra vad han har att säga:

Hej Sandy, på söndag är det hemmamatch där vi har chans att vinna serien, tycker du det ska bli kul att vinna serien? Vad betyder det för dig att få vinna serien?

Hej! Ja det är helt rätt, på söndag kommer vi vinna serien, och det ska bli jätteroligt! För mig personligen kommer det betyda jättemycket att få vinna serien, då kan man gå runt på jobb och säga att man vunnit serien och kalla sig själv seriesegrare! Min kompis Pavel har aldrig vunnit nån serie, så han hoppas och hejar på mig!

Vi möter Lomma, som inte kommer att vinna serien, men vi kommer ju att vinna serien! Vad tror du om matchen där vi kommer vinna serien?

Helt sant, Lomma kommer inte vinna serien, för vi i Genarp kommer ju vinna serien. Men jag tror det kommer att bli en spännande match för Lomma är ett bra lag och dem är det enda laget som tagit poäng från oss, så vi får inte underskatta dem. Men vi kommer ju endå vinna, alltså både matchen och serien!

När vi vunnit serien på söndag, hur kommer du då fira att vi vunnit serien?

När vi vinner serien och blir seriesegrare då kommer jag bjuda på en hederlig dab, och sen en liten segerdans! Och sen om vi alla har tur, så kanske man kan gå upp i kiosken och ta en segerkorv eller två, om inte "Timmy tha man" redan varit och käkat upp alla! Sen går vi in i omklädningsrummet och spela lite "Segertåget" och lite andra seriesegrarlåtar.

Vi ger Sandy ett stort tack för att han ställde upp på vår intervju, trots att han var trött efter träningen och hade bråttom hem till sin skönhetssömn!

På söndag smäller det, då är det dags för herrarna att plocka hem seriesegern!

17.00 blåser domarna igång matchen, men se till att vara där i god tid, för kl 17.00 har där varit lapp i luckan en bra stund!
 
Köpa kläder
Sponsorer