IBK E D0M BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PF15/16

Innebandyklubben Genarp
vs
Innebandyklubben Genarpvs

  INFORMATION

Matchstart:lör 23 april, 07:00
Plats:Genarps Idrottshall
Samling: Genarps Idrottshall
Aktivitetsinfo: Hej,
Den 23/4 kommer vi hålla Actionsport Floorball cup, en cup som vi hållit i alla år. Det kommer vara matcher hela dagen i hallen, uppdelat på tre planer och vi kommer därför behöva hjälp av er föräldrar i sek och kiosk för att skapa intäkter till föreningen. Så boka in en heldag i hallen för att heja fram barnen i alla matcher!
Tyvärr krockar innebandyn med fotbollen just denna dagen men vi kommer lösa det genom att barnen som blir kallade på fotbollsmatch på förmiddagen får spela innebandymatch på eftermiddagen. Viktigt att ni svarar på kallelsen inom utsatt svarstid då vi behöver veta hur många lag som ska anmälas innan platserna tar slut. Mer info gällande tider och scheman under cupen kommer i ett separat utskick längre fram.
Nu hoppas vi att alla bokar upp denna dag då det kommer vara en fantastisk dag för barnen och förhoppningsvis ett bra tryck från läktaren.

Hälsningar Ledarna PF15/16

<< Tillbaka

 
 
Köpa kläder
Sponsorer