IBK E DEM BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P05/06

Olika lag
vs
IBK Genarp P06
Olika lagvsIBK Genarp P06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 september, 07:00
Plats:Helsingborg Arena
Samling: Genarps Idrottshall 07:00
Aktivitetsinfo: FCH Cup i Helsingborg för P06!
Matcher 8:40, 11:20, 14:40, kommer vi 1:a eller 2:a i grp blir det slutspel 17:20 och/eller 18:40. Final 19:20. Alla matcher under samma tak.
Lång dag, inget stort utbud i hallen, ta med mat och/eller pengar för hela dagen. Foppatofflor o en torr träningströja mellan matcherna är skönt.
Läs mer om cupen här: http://fch-cup.se/
Trupp:Aron Premmert
Axel Dehn
Elias Lundberg
Elvin Koch
Filip Lundkvist
Hampus Hansson
Lukas Wahl
Max Mårtensson
Pontus Andersson
Simon Kristoffersson
FCH Cup P06
2019-10-24 21:57

Då var en låååång dag i Helsingborg till ända, men vilken dag det blev!🤗
Tidig uppstigning med samling kl.7 och en resa på 50min till Helsingborg Arena + Idrottenshus för spel i FCH Cup P06.

Första gruppspelsmatchen kl.8:20 spelades mot Värnamo IK som vi aldrig mött tidigare men läst att de vunnit Warbergsspelen i april. Alltid kul att möta nya lag. Det var jämnt hela matchen där vi tar ledningen med 1-0 men de kvitterar till 1-1 en bit in i matchen. De hade en STOR och mkt duktig målvakt men det hade vi med.💪🏼 Det var som en ur publiken sa -”Detta var målvakternas match!” Matchen slutar 1-1 men vi förstår inte förrän långt senare under dagen att detta var en av de bästa matcherna vi spelade under hela dagen.

Kl.11:20 mötte vi Malmhaug IBF som vi mött ett par ggr, denna gången rullade vi på bra och vann med 6-2.

Vi visste att vi kunde få en lättare väg om vi vann gruppen då vi gick direkt till semifinal medans det blev längre väg med kvartsfinal om vi kom tvåa i gruppen.
Eftersom Värnamo IK också vunnit sin andra match (mot Höllviken) visste vi att det kunde bli ett målavgörande vem av oss som skulle bli etta i gruppen då vi spelat lika mot varandra.
Inför sista matcherna hade vi +1mål mer än Värnamo som mötte Malmhaug i sin sista och vi mötte Höllviken, samtidigt kl.14:40....
Men vi ville bara fokusera på att spela vårt spel och vinna matchen. Men vi började mkt segt, trevande, oinspirerat och låg långt ifrån motståndarna. Det var jämnt långt in i matchen innan vi kunde dra ifrån på slutet och vinna med 8-3.
När vi efter slutsignalen i vår match fick reda på att Värnamo ”bara” vunnit med 5-2 mot Malmhaug visste vi att gruppsegern var klar och att vi hade en 3,5tim lång väntan framför oss...

Kl.18:40 blev till ca kl.19:00 innan semifinalen mot IBK Lund startade, Lund hade slagit ut Warberg 2 i kvartsfinalen. Nu såg vi verkligen att killarna var trötta efter alla timmar i hallen. Lund tar ledningen 0-1 ganska tidigt i matchen och trummar på. Vi får inte riktigt till det med varken passningar, ligga nära motståndarna och spela som ett lag. Vi lyckas peta in en boll i slutet av matchen som även slutar 1-1 vilket innebar straffar. Snabbt, 3st killar behövs, -Vem vill lägga?! Ingen svarar...
Vi bestämmer tre killar. Lund missar, vi sätter, Lund missar, vi missar, Lund missar, men, men, då är vi ju i final, FINAL!!!😳 Vi blev alla lite tagna på sängen.

Vi såg att Växjö IBK U först hade slagit ut Värnamo(!) med 4-2 i kvartsfinalen och sedan FCH P06 (som vi vet är mkt duktiga) på straffar i sin semi. Hur skulle vi ladda om till denna matchen kl.20:00?!😬
Killarna la sig utomhus intill planen för att kyla ner sig och tryckte i sig bananer, sesamkakor och annat smått och gott för att iaf försöka få ngn liten kick.
Tror klockan blev närmare 20:30 innan finalen startade.
Var killarna hittade denna energi och vilja förstår jag inte men vi spelade ett helt annat spel där passningarna satt, vi hjälpte varandra och vi var effektiva framåt. Det stod 3-0 till oss efter första perioden!👊🏼 Har redan glömt(🙈) men Växjö reducerar och det blir lite mer nerver i matchen men när vi gör vårt fjärde mål med en man mindre(!) på planen känns det som att detta släpper vi aldrig, matchen slutar 4-2 till oss, vi vinner FCH Cup P06 2019, vilken glädje!!🏆
Superbra spelat killar, vi kan om vi vill.💪🏼👊🏼

Stort tack för allt stöd från föräldrar på läktaren!🖤❤️

Vi blickar redan framåt åt den 29/9 när det är dax för FCH Cup P05!🤗


<< Tillbaka

 
 
Köpa kläder
Sponsorer