Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till IBK Genarps hemsida!
 
Information, Försäkring via Sv.Innebandy förbundet
2019-01-21 11:49

Samtliga spelare, i alla klasser, i IBK Genarp är licensierade i enlighet med förbundets regler, och då gäller automatiskt Folksam försäkring via Sv Innebandy förbundet för alla licencierade spelare.


Finns också en tjänst "råd& vård för idrottsskador" dit man kan vända sig för rådgivning.


Läs mer via nedan länk:

Om nytt fönster inte öppnas, klicka på "öppna innehåll i nytt fönster/open this contentin new window eller kopiera in länken i browser.


https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/innebandy ,GOTHIA AVKLARAT OCH TILL HELGEN U-SM!
2019-01-17 18:11
Tror inte att jag kan beskriva resan med klubben till Gothia Cup på annat sätt än EN SUCCÉ! Vilka taggade spelare, ledare och framförallt vilken STOR och HÖGLJUDD klack vi hade!

Jag har fortfarande gåshud efter semifinalen mot Lindås även om den förlorades av våra pojkar 03 på straffar. Dem kämpade och slet och NI på läktaren gjorde allt ni kunde för att få dem till att orka mer! TACK!

Saker som också värmde i mitt stora IBK hjärta var den kämpaglöd som jag såg när våra pojkar och flickor spelade sina sex matcher i P07! ALDRIG sett er spela så bra innebandy som ni gjorde här! TACK!

Våra grabbar i P05/06 ska inte heller skämmas för sin insats. De gjorde mycket bra matcher i något som jag kallar "Dödens grupp" med idel starka lag! Detta ledde till B-slutspel där våra grabbar äntligen hittar målet och sitt spel! TACK för en grym laginsats!

Nu till helgen drar våra grabbar i P02/03 till Mullsjö för att spela Regionslutspel i U-SM! 24 lag av 100 är kvar och nu blir det tufft! 6 lag ska bli 1 i Mullsjö! Man ska också veta att våra killar spelar SM ett år för tidigt, alltså mot ett år äldre killar! Glädjande att Innebandymagazinet tippar oss sist i gruppen! Nu slår vi från underläge :)

För er som inte har möjlighet att åka ditt så kom det en glädjande nyhet idag!

Matcherna sänds på: https://www.innebandy.tv/

Lördag 14.50     Mölndals IBF mot IBK GENARP
Lördag 18.10     IBK GENARP mot Växjö IBK 

Blir man etta eller tvåa i denna grupp följer slutspel på söndagen.

VI ÖNSKAR KILLARNA ALL LYCKA OCH ÅTERIGEN ETT STORT TACK FÖR ALLT STÖD OCH HJÄLP UNDER GOTHIA!
GOTHIA CUP 2019
2019-01-01 19:45
Imorgon drar hela 3 lag från IBK GENARP till Göteborg för att spela Gothia Cup!
Förra året hade vi för första gången med ett lag. Vi växer!

Cupen spelas mellan den 3-6/1 och i år deltar 465 lag från sju olika nationer! Det spelas i hela 28 hallar runt om i Göteborg.

Lagen som åker är: PF07/08 som kommer spela 6 matcher i kämpande klass. Laget kommer att möta: Varla, Pixbo, Surte, Fbc Hradec Králové (Tjeckien), IBK Lidköping och IBK Bergum!

P05/06 kommer att möta: Warberg, Varla, Växjö och Tatran Stresovice (Tjeckien)! Därefter följer A- eller B-slutspel.

P03/04 möter: Varla, Tatran, Linköping och Mullsjö och även här följer slutspel.

Om ni inte kommer att vara på plats i Göteborg så råder jag er att ta hem appen för att följa lagens matcher: https://itunes.apple.com/se/app/gothia-innebandy-cup/id478856222?mt=8 eller https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cupmanager.gothiainnebandy&hl=en

Alla tre lagen kommer att ha sin camp på Lundenskolan.


SUPERSÖNDAG!
2018-11-16 17:42
 
IBK KLARA FÖR U-SM I MULLSJÖ OCH NYA MATCHER I HALLEN IDAG!
2018-10-21 11:43
GÅRDAGEN BJÖD PÅ MÅNGA FINA MATCHER I U-SM KVALET FÖR P02!
MYCKET FOLK OCH BRA STÄMNING HELA DAGEN!

IBK STARTAR MED EN STABIL VINST ÖVER FC HELSINGBORG MED 4-0 MEN ANDRA MATCHEN STARTAR TUFFT OCH DET ÄR 0-2 EFTER 30 SEK! KILLARNA RESER SIG MEN MATCHEN SLUTAR MED EN FÖRLUST 3-4. 

I SISTA MATCHEN MÖTER VI ÅSTORP SOM ÄR OBESEGRADE OCH ÄR TVINGADE TILL ATT VINNA. ÄVEN HÄR KOMMER VI UNDER MED 0-1 TIDIGT MEN DEN HÄR GÅNGEN HAR KILLARNA BESTÄMT SIG. VI VÄNDER TILL 3-1 INNAN PAUS OCH MATCHEN SLUTAR 4-2 TILL OSS!

DETTA INNEBÄR ATT KILLARNA ÄR KVALIFICERADE FÖR REGIONSLUTSPEL I MULLSJÖ SOM SPELAS DEN 18-20/1! 24 LAG AV 80 ANMÄLDA ÄR KVAR I TURNERINGEN! ENDAST ETT LAG AV SEX I MULLSJÖ GÅR VIDARE MEN SOM JAG SKREV IGÅR: "KILLARNA HAR SKRÄLLT FÖRR".

MEN NU GÄLLER DET ATT SLÄPPA OVAN OCH FOKUSERA PÅ NY HEMMAMATCH I SERIEN REDAN IDAG! 15.00 HÄLSAR VI MUNKA LJUNGBY VÄLKOMNA TILL BORGEN! REDAN OM EN TIMME KL. 13.00 SÅ STÖTTAR VI P05/06 I DERAS MATCH MOT FC HELSINGBORG!

ETT STORT GRATTIS TILL P03/04!

ALLA TILL HALLEN IDAG!


Nyheter från våra lag
 
Köpa kläder
Sponsorer