IBK E D0M BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
RÖD GRUPP

Kaptenen har ordet
2024-05-17 14:01
Foto: Jimmy Palm l www.jpphoto.se & Idrottsfoto

Emilio Galic:

Säsongen startade traditionsenligt med att åka på FCH cup i Helsingborg. Det är en cup vi åker på för att få en första känsla för vart laget står sig såväl taktiskt, tekniskt som fysiskt och så att vi kan se vad vi har att bygga på. 

Växjö cup, Vi var en av de yngre lagen i turneringen. (Som vi har varit i alla cuper osv i alla ålderskategorier i Ibk genarp). Vi tog oss tyvärr bara till b-slutspel men tog oss samman och vann finalen mot ett lag som var betydligt större än typ alla i vårt lag.
Det var också denna cup som var startskottet för att vi skulle få den härliga sammanhållning som finns i laget och som är nyckeln för att vi ska kunna prestera på den nivån vi gjort.

 

Innan serien startade så fick vi alla i laget en chans att säga sin egen åsikt om hur vi vill ta vara på serierna. Jag sa att vi skulle vinna i pf10 och sedan komma 1a eller 2a i p09. Vi fick även rösta på captener, eller som en legend säger "el capitano" .  Jag fick närmare 90% av rösterna. (89,47%). Vilket betyder att att jag har starkt stöd från truppen, jag är både stolt och ödmjuk inför uppgiften såklart. Också glad att ha 2 vice kaptener med bra stöd.


Gothia: Av 64 lag så kom vi top 10. Vi tog oss till A slutspel och förlorade mot Landvetter i kvartsfinalen. Den matchen lärde vi oss väldigt mycket. Vi lärde oss hur bra ett 09 lag kan vara, för Landvetter var riktigt bra. Vi fick många tips om hur man tränar för att nå maximal potential. Efter detta kör vi inte bara "vanlig" fys en gång i veckan utan också Lilla japanen. Jag tycker att vi lärde oss väldigt mycket genom hela denna turneringen. 

Vi slutade som 1a genom hela säsongen i båda serierna även om andra lag var precis bakom och satte press så hanterar vi detta väl.

 

Avslutningsvis var vi i Kalmar och resultaten är vad det är när vi laddade fullt inför serieavslutning och sedan åker halva laget på USM med 07 och sen blev det varken hackat eller malet under skånemästerskapen. 
Så hur vi ska få resultat året igenom är tydligt.
- Fler Matcher
- Bättre och mer närvaro på träningarna 
- Fortsätta på de delar vi gör riktigt bra under säsongen 23/24. 


24/25
Personligen ska jag göra vad jag kan för att ha samma förtroende som kapten i Röd Grupp. Jag ska på riktigt utmana om platserna I HJ18 och JAS.
Detta ska jag göra genom en riktigt bra sommarträning för att skapa bra förutsättningar när serier och cuper drar igång. Var ni förvånade över hur Röd Grupp presterade under tidigare säsong så ska ni se nästa år. 24/25 är året då Röd Grupp hämtat upp glappet och på riktigt kommer gynna föreningen på både kort och lång sikt. 

Med detta vill jag som kapten tacka alla som gjort säsongen möjlig, föräldrar, medspelare, domare, tränare osv. 

Låt säsong 24/25 dra igång nu, jag är redo !


Nyhetsarkiv
Kaptenen har ordet2024-05-17 14:01
2024-03-26 09:39
 
Köpa kläder
Sponsorer