IBK E DEM BÄSTA....HEJA HEJA HEJA GENARP!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till IBK Genarps hemsida!
 
Innebandyplan utomhus vid hallen!
2021-07-05 22:34

Hej!

 

Sen flera år tillbaka har vi ett samarbete med Lundalägret och Nova Open. Tack vare detta så gavs det nu ett tillfälle att lägga en bana utanför vår hall! Detta gjordes igår med ett antal frivilliga, TACK!

 

Tanken är att vem som helst ska kunna ta med klubba och boll och bara sticka dit o lattja!

Nu hoppas jag/vi att vi kan hjälpas åt att hålla ett litet öga på utrustningen som finns på plats där (målen står ute hela tiden).

 

Redan gårdagen blev en succé med lirare på planen från 10.00 tills långt efter att solen gått ner :)

Det är så vi i IBK vill att det ska vara hela sommaren så låt oss hoppas på sol o värme!

 

Vet att en del aktiviteter planeras redan nu och på lördag kommer dem äldre killarna vara på plats för lite turnering! Ni som är ledare, ta nu chansen och träna utomhus någon/några dagar! Perfekt träning inför Nova Open som spelas helgen 14-15/8 på Novas parkering. Hör gärna av er till mig om ni har något på gång så fixar vi det!

 

Ha en bra sommar!

 

IBK GENARP

 

Genom Andreas "Andy" Skog 

070 - 279 02 39

 

 

Match ikväll!
2021-07-01 13:02

Hej!

 

Som killarna har längtat! Ikväll tar JAS killarna emot Höllviken i Himmaborgen 

kl. 19.00!

 

Vad passar då inte bättre än att restriktionerna är lättade (dock ska vi var försiktiga ändå)

och att vi får ta emot er på läktaren!

 

DJ Sebbe sprider musik ur högtalarna och vi lovar att killarna kommer vara på spelhumör!

 

VÄLKOMNA!

 

PS Självklart stannar man hemma om man är sjuk/krasslig!

Träning för barn och ungdomar kan starta igen!
2021-01-24 23:05

Regeringen och Folkhälsomyndigheten gick ut med information att inomhusträning för spelare födda 2005 och senare är tillåten om den bedrivs ansvarsfullt och enligt gällande råd och riktlinjer. 

Lunds kommun kommer att öppna upp Genarps sporthall fr.o.m. 25/1 (imorgon) enligt de bokade tider sedan innan, för alla som har träning för deltagare födda 2005 eller senare. 

Omklädningsrummen är stängda utifrån pandemilagens restriktioner. 

Det innebär att alla kommer ombytta till träningen och att alla duschar hemma. 


Ledarna för respektive lag kommer att skicka ut detaljer om datum träningarna startar igen. 


Vid all träning gäller:

  • Stanna hemma vid minsta symptom, testa dig!
  • Byt om och duscha hemma
  • Undvik trängsel och håll avstånd
  • Tvätta händerna ofta¨
  • Dela ej vattenflaskor
Vi hoppas att träningar för övriga lag också kan starta inom snar framtid

Mvh IBK Genarp
Förlängda skärpta allmäna råd i Skåne län
2020-11-18 08:42

Hej,

se nedan senaste information från Skånes Innebandy förbund angående matcher och träningar med hänvisning till förlängda skärpta allmänna råd i Skåne län p.g.a Covid-19 situationen.

Med vänlig hälsning 

Styrelsen IBK Genarp gm. Jan-Olof

 

Idag, tisdag 27/11, meddelade Folkhälsomyndigheten, i samråd med Länsstyrelsen i Skåne och smittskyddsläkaren i Region Skåne, att förlänga de skärpta allmänna råden i Skåne län till och med 13 december.

 

Följande gäller därmed från och med idag 17 november till och med 13 december:

  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på distriktsnivå, dvs röd nivå, HJ18, D1, D2, D3, H2, H3, H4 och Herrar utveckling skjuts upp. Detta gäller även matcher i Skånemästerskapen. 
  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på grön och blå nivå ställs in.
  • Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Skånes Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.
  • Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas fortsatt. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.
  • Skånes Innebandyförbund avråder skånska lag från att delta på cuper/arrangemang utanför Skåne.


Det är viktigt att vi tillsammans inom skånsk innebandy gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen. Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 13 december.

Ovan punkter är skrivna utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar framöver, ibland med mycket kort varsel, och vi kommunicerar ut ny info löpande. 

Återkom gärna med frågor och tankar.

Ta vara på er!

Med vänlig hälsning,

Henrik Paulsson
Verksamhetschef
Skånes Innebandy Förbund
henrik.paulsson@innebandy.se
040 – 600 59 61

Postadress: Box 10063, 200 43 Malmö
Besöksadress: Hyllie Stationstorg 2, Malmö Arena
http://skibf.se

Händer en del även om det är som det är...
2020-11-13 17:42
Hej!

Tyvärr är det ju fortfarande trista tider och det innebär att "bara" ungdomar födda 2005 och senare får träna. 

Men vissa i föreningen fixar och donar när man inte har träning och tid till lite annat. Som ni ser på bilden så har prisskåpen fått ny placering uppe på läktaren. Vi har även fått kommunen till att byta ut samtliga lysrör över hela planen och fått nymålade linjer vid dem stora målen.

Vi har också fått tillgång till ett litet förråd där vi tänker ha lite "kansli" så att våra ledare kommer åt det man behöver. Vi har en skrivare som kommer att vara placerad där inne men nu eftersöker vi om det är någon som har en bärbar dator över och kan tänka sig att skänka den till IBK. Den behöver bara vara så pass funktionsduglig så att man kan surfa på den i rimlig hastighet. Vi behöver denna för att det är krav från förbundet att man liverapporterar i vissa tävlingar. Alla lag behöver även kunna skriva ut matchprotokoll. Har ni något att skänka så hör av er till Andreas "Andy" Skog på 070-279 02 39.

Nästa roliga sak är att vi snart får en ny anläggning att koppla till högtalarna i hallen! Denna byggs som en "liten låda" som alla lag ska kunna ta fram vid matcher. Den kommer att ha inbyggd bluetooth så att man kan koppla upp sig mot valfri telefon/surfplatta eller dator. Till denna kommer det även finnas en ny mikrofon av lite bättre klass än vår gamla. Enkla och tydliga instruktioner kommer att göras då denna är till för att användas! Även här efterfrågar vi om det är någon som har en surfplatta "över" att skänka, vi tänker att den typ "bara" behöver klara musikappar. Här vill jag rikta ett stort tack till Robert "Robban" Karlsson som hjälper oss att få till detta! TACK!

Kanske är det någon som kan sponsra med en peng till ovan? Vi har många fina sponsorer redan men söker alltid aktivt efter nya så fråga gärna dem ni känner då man aldrig kan få mer än ett ja eller nej till svar :)

Vill här även passa på att rikta ett stort tack till Björnstorps och Svenstorps Godsförvaltning som gav våra äldre ungdomsspelare sommarjobb i somras och nu även gått in med en betydande summa i sponsring till hela föreningen! Här hoppas vi på fortsatt samarbete.

Som en del av er redan känner till så har det varit lite strul med resultattavlan vid några tillfällen, MEN nu kommer vi att få en helt ny och mer modern tavla installerad förhoppningsvis redan i år!

Kul att det händer lite även om det är innebandymatcher vi längtar efter!

Ta hand om er där ute!

PS Glöm inte att beställa fina julklappar från klubbshopen! Ni kommer till den genom att trycka på action och trnd loggan på hemsidan under köpa kläder!

Vid pennan, 

Andreas "Andy" Skog

andreas.skog4@gmail.com

070 - 279 02 39


Nyheter från våra lag
PF11/12, 10/10 17:01 
ACTION FLOORBALL CUP, 30/03 09:55 
ACTION FLOORBALL CUP, 15/03 21:24 
P05/06, 21/01 00:05 
P05/06, 21/01 00:01 
 
Köpa kläder
Sponsorer